Pieptul de pui, se da prin smantana, punandu-se la prajit, dupa ce este presarat cu fulgi de porumb! (Atentie. . Nu folosim foarte mult ulei)
 Taiem cubulete rosiile si brocoli-ulIntr-un bol, punem maioneza, sare, piper(dupa gust)dupa care adaugam rosiile si brocolliul! 
 Toca marunt salata, apoi o adaugam, dand-o prin putin ulei de masline! 
 Amestecam totul, apoi lasan 10 minute la frigider! 
 Pe o farfurie, asezam pieptul de pui dat prin fulgi de porumb, peste care adaugam sosul special! 
 POFTA BUNA! 
In loc de salata, puteti folosi varza, iar in loc de brocolii, spanac maruntit!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii