Se pune morcovul la fiert.
Sucul de portocale diluat cu apa, stafidele se pun peste pulpe si se inabuse.
Se paseaza morcovul si se pune peste pulpe.
Se pregatesc cele doua portocale: se curata de coaja- si de cea alba, neaparat, ca sa nu fie amar sosul, apui se taie felii.
Intr-un vas se pun untul si zaharul care se topesc la foc mic. Se pun si feliile de portocale si vinul. Selasa sa dea cateva minute in clocot.
Se scot pulpele din primul sos si se aranjeaza intr-un vas rezistent la foc.
Cele doua sosuri- cel in care s-au inabusit pulpele si cel cu portocale se amesteca si se toarna peste pulpe.
Se pune vasul la cuptor pana se rumenesc pulpele. Se servesc fierbinti.
Reteta a aparut in Carticica Practica-Masa de Craciun. Acolo era cu aripi de curcan si mai avea in plus un baton de scortisoara, pe care eu nu am indraznit sa-l pun.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii