Pui cu Cocos si Salata de Castraveti

Complexitate
redusa
Pui cu Cocos si Salata de Castraveti

Ingrediente

  • - un piept de pui file
  • - doua albusuri
  • - 5 linguri cocos deshidratat
  • - ulei de masline
  • - delikat
  • Pentru salata:
  • - o ceapa rosie
  • - un castravete
  • - ulei de masline
  • - sare si otet dupa gust

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190 grade. Se asezoneaza albusul si fileurile de pui cu delikat. Se inmoaie puiul in albusul batut, apoi se da prin cocos si se pun in tava unsa cu putin ulei de masline, se da la cuptor pentru 20-25 minute pana prinde crusta aurie.

Intre timp se taie castravetele felii, se aseaza intr-o strecuratoare se presara putina sare si se lasa la scurs 5 minute. Se inlatura excesul de zeama cu un prosop de bucatarie, apoi se amesteca intr-un bol cu ceapa rosie feliata subtire, se asezoneaza cu ulei de masline si otet.

Pe farfuria in care servim se aseaza salata de castraveti, apoi feliile de pui cu cocos deasupra.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate