Pui cu bere

Complexitate
redusa
Pui cu bere

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • o sticla bere neagra
  • stafide
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele spalate se aseaza intr-un vas al carui fund sa-l acopere. Se sareaza se pipereaza si se toarna desupra sticla de bere neagra. Se presara un pumn de stafide si se da la cuptor la foc mediu. Din cand in cand pulpele se mai stropesc cu berea din vas. Se scoate cand berea a scazut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici