Piept de Rata Caramelizat

Postat pe: 09-02-2012
(0)

Ingrediente

1 piept rata
100 ml sos soia
2 portocale
100 gr miere albine
ghimbir
condiment 5 arome chinezesc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Dezosam pieptul de rata si crestam pe partea cu pielita in diagonala.
Turnam sosul de soia peste pieptul de rata si dam la frigider pentru o ora.
Il tragem la tigaie, fara ulei fiindca isi lasa suficienta grasime, circa 1 minut pe fiecare parte.

Facem un amestec din sosul de soia ramas de la marinarea carnii, sucul de la portocale, mierea de albine, ghimbir si amestecul 5 arome.
Eu am pus pasta fiindca e mai concentrata. Punem pieptul de rata intr-o tava si turnam amestecul peste el.

Dam la cuptor circa 15-20 minute la foc potrivit pana se caramelizeaza sosul din tava.
Am taiat felii si am servit cu taitei de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Rata Caramelizat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Rata Caramelizat