Pieptul de pui se taie felii pe lungime. Feliile sa nu fie nici prea groase nici prea subtiri. Intr-un vas se zdrobesc cateii de usturoi peste care se adauga laptele rece. In acest "bait" punem la fragezit bucatile de piept si dam totul la rece pentru circa 3 ore (daca lasati de pe o zi la alta e si mai bine. Lapte adaugam cat sa acopere carnea).
Se pune intr-o tigaie 1 lingurita unt (sau se poate folosi 2-3 linguri ulei) si cand s-a incins punem feliile de piept la prajit. Le prajim la foc iute si cand sunt gata le asezam pe farfurie unde le vom condimenta dupa gust cu sare si piper alb macinat.
Se serveste cu garnitura de cartofi pai, legume sotate etc.
Pofta Buna!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii