Pieptul de pui se taie felii pe lungime. Feliile sa nu fie nici prea groase nici prea subtiri. Intr-un vas se zdrobesc cateii de usturoi peste care se adauga laptele rece. In acest "bait" punem la fragezit bucatile de piept si dam totul la rece pentru circa 3 ore (daca lasati de pe o zi la alta e si mai bine. Lapte adaugam cat sa acopere carnea).
Se pune intr-o tigaie 1 lingurita unt (sau se poate folosi 2-3 linguri ulei) si cand s-a incins punem feliile de piept la prajit. Le prajim la foc iute si cand sunt gata le asezam pe farfurie unde le vom condimenta dupa gust cu sare si piper alb macinat.
Se serveste cu garnitura de cartofi pai, legume sotate etc.
Pofta Buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAstăzi aniversăm 13 ani de căsnicie și nu puteam lăsa să treacă acest eveniment fără a pregăti un tort. Îmi...
Desert tort cu crema de piersici si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii