- 4-5 fileuri de piept de se bat putin si se prajesc intr-o tigaie pana isi schimba culoarea. Se dau cu sare si piper si se aseaza cu o tava unsa cu putin unt. Deasupra se taie felii de cartofi(fierti in prealabil in coaja) cat sa acopere pieptul. Se presara cateva frunze de salvie.
- se amesteca cam 100 gr de cascaval razuit cu 2 linguri de smantana si se toarna peste cartofi. se mai pune sare si piper verde/rosu strivit(nu macinat).
-se dau la cuptor la 200C pana se face crusta(cam 40 min).
Am servit cu delii de paine date cu ulei de masline, sare si piper prajita in cuptor. Peste paine am pus rosii taiate cubulete si branza marinata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vrut sa asez de fapt cartofii pe langa pui, dar fiind vasul mic mi-a venit ideea sa ii introduc in interiorul puiului....
Pui umplut cu cartofi noiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii