Piept de pui in crusta de cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4-5 fileuri de piept
unt, sare, piper
100g cascaval,
2 linguri smantana
4 cartofi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
- 4-5 fileuri de piept de se bat putin si se prajesc intr-o tigaie pana isi schimba culoarea. Se dau cu sare si piper si se aseaza cu o tava unsa cu putin unt. Deasupra se taie felii de cartofi(fierti in prealabil in coaja) cat sa acopere pieptul. Se presara cateva frunze de salvie.

- se amesteca cam 100 gr de cascaval razuit cu 2 linguri de smantana si se toarna peste cartofi. se mai pune sare si piper verde/rosu strivit(nu macinat).

-se dau la cuptor la 200C pana se face crusta(cam 40 min).
Am servit cu delii de paine date cu ulei de masline, sare si piper prajita in cuptor. Peste paine am pus rosii taiate cubulete si branza marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui in crusta de cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

precious
•  23.06.2010 23:41:54

yamm.yamm a fost tare bun...am servit acu 2 ore .... si cand te gandesti ca-s un dezastru in buc...nu pot sa cred ca mia reusit.
ma felicit singura

ratatouille
•  11.11.2009 18:02:23

arata tare gustos

brilolilo
•  07.11.2008 14:14:22

O nebunie........Prietena mea l-a incercat si este.......mortal.........

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui in crusta de cartofi