Piept de Curcan la Gratar cu Chutney de Caise

Postat pe: 09-07-2015
(0)

Ingrediente

file piept de curcan – 200 g
sare si piper dupa gust
amestec de verdeturi uscate- ½ lingurita
ulei - 1 lingura
vin alb – 50 ml
crengute de cimbru – 2 fire
chutney de caise – 2 linguri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Condimenteaza dupa gust fileul de curcan si incinge bine o tigaie gril
Frige carnea pe ambele parti, apoi transfer-o intr-o tigaie, adauga vinul, uleiul si putina apa, crengutele de cimbru si pune la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade
Serveste friptura de curcan cu chutney-ul de caise (vezi modul de preparare aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/piept-de-curcan-la-gratar-cu-chutney-de-caise-9500/ )
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Curcan la Gratar cu Chutney de Caise" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Curcan la Gratar cu Chutney de Caise