Pestele se spala i se scot intestinele si se pune sa se zvinte. Se face un gratar incins.
Cu grija se pune un rand de peste (de preferat 15 bucati odata) se intoarce pe ambele parti si cand este gata se pune intr-un vas cu capac.
Mai inainte de a pune pestele la fript se fierbe o cana de apa cu piper foi de dafin si busuioc uscat (eu pun o crenguta).
Cand este gata tot pestele se toarna apa fiarta cu mirodeniile in vasul cu peste asfel incat sa ajunga fiertura la tot pestele.
Pe un platou intins sta nelipsita mamaliguta careia ii tine companie o mana zdravana de peste pe gratar stropit bine cu sosul lasat de fiertura.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii