Pestele se spala i se scot intestinele si se pune sa se zvinte. Se face un gratar incins.
Cu grija se pune un rand de peste (de preferat 15 bucati odata) se intoarce pe ambele parti si cand este gata se pune intr-un vas cu capac.
Mai inainte de a pune pestele la fript se fierbe o cana de apa cu piper foi de dafin si busuioc uscat (eu pun o crenguta).
Cand este gata tot pestele se toarna apa fiarta cu mirodeniile in vasul cu peste asfel incat sa ajunga fiertura la tot pestele.
Pe un platou intins sta nelipsita mamaliguta careia ii tine companie o mana zdravana de peste pe gratar stropit bine cu sosul lasat de fiertura.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii