Pestele se spala i se scot intestinele si se pune sa se zvinte. Se face un gratar incins.
Cu grija se pune un rand de peste (de preferat 15 bucati odata) se intoarce pe ambele parti si cand este gata se pune intr-un vas cu capac.
Mai inainte de a pune pestele la fript se fierbe o cana de apa cu piper foi de dafin si busuioc uscat (eu pun o crenguta).
Cand este gata tot pestele se toarna apa fiarta cu mirodeniile in vasul cu peste asfel incat sa ajunga fiertura la tot pestele.
Pe un platou intins sta nelipsita mamaliguta careia ii tine companie o mana zdravana de peste pe gratar stropit bine cu sosul lasat de fiertura.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii