Momite Impanate

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

momite de curcan, purcel
1/2 capatana usturoi
1 lingurita boia
1 lingurita sare
1 vf de cutit ce cimbru
slanina afumata ptr impanat
un pic de untura

Mod de preparare

Spalam bine momitele, le crestam pe ambele parti si le impanam cu 1 bucatica slanina afumata si cu 1 bucatica usturoi. Astfel pregatite momitele se vor praji pe un pic de untura incinsa si o vom stropi cu o parte din mujdeiul pregatit in felul urmator.

Restul de usturoi care ramane de la impanat se piseaza si se freaca cu 1 lingurita sare, 1 lingurita boia, si 1 vf de cutit de cimbru si se dilueaza totul cu un pic de apa calduta.

Momitele se sareaza si se servesc cu mamaliguta calda peste care putem razui un pic de cascaval sau telemea si se condimenteaza apoi totul din belsug cu mujdeiul de usturoi ramas.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Momite Impanate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  29.05.2008 23:13:11

pai fudulii de curcan sunt :) se pare ca acesti curcani au fost de categorie super grea

martagabriela
•  23.05.2008 00:03:49

momite de curcan????????????
si par a fi fudulii,scuze

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Momite Impanate