Am desfacut pielita de la carnati, am inceput a framanta foarte bine, adaugand din cand in cand zeama facuta mai sus, fiarta mai intai. bicarbonatul, sare dupa gust, usturoiul pisat
Am framantat cam 10 minute si esential pentru mici (asta am citit-o) intr-o reteta pe internet, ca aluatul sa-l adunam si sa-l trantim in vas, ca la aluatul de paine sau ca la cozonac, intrandu-i mai mult lichid si devenind mai pufosi fara sa se stranga la copt.
Am facut mici si dupa i-am uns cu o pensula pe o parte si pe alta cu ulei.
I-am copt in tava speciala de friptura, dar aici mai sunt mici secrete la copt.
Cand coacem micii in tava pe aragaz ca sa-i dea gustul cat mai apropiat de cei facuti la gratar e bine sa-i coacem la foc mic si din cand in cand si sa-i ungem cu zeama de mai sus ca sa nu se usuce.
Bună rău iahnia de fasole, chiar și de post, mai ales servită cu murături!
Iahnie de fasole, de postDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii