Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.
Acesta friptura am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.
Ziua mea a picat in mijlocul saptamanii si cum nu dispuneam de prea mult timp pentru prepararea tortului , am decis sa fac...
Tort cu crema de ciocolata si de capsuniInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii