Iepure la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carne de iepure(vanat)
kaizer 200gr
slaninuta 150gr
usturoi
o ceapa
morcov 2 buc
sare piper
250 ml vin roziu
o cescuta de ulei

Mod de preparare

Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.

Acesta friptura am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Iepure la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepure la cuptor