Se spala bine aripioarele si se curata de eventualele pene.
Se asaza intr-un castron mai mare, astfel incat sa acopere cam jumatate din spatiu. Se amesteca bine cu uleiul si condimentul. Se lasa la macerat atata timp cat e nevoie pana se ard carbunii de gratar.
Intre timp se incinge gratarul si cand carbunii sunt pregatiti se pun aripioarele la prajit. Se intorc de vreo doua ori pe ambele parti.
Se pot servi acompaniate de paine prajita tot pe gratar.
Aaa, si neaparat cu mujdei de usturoi.
Pofta buna.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii