Se spala bine aripioarele si se curata de eventualele pene.
Se asaza intr-un castron mai mare, astfel incat sa acopere cam jumatate din spatiu. Se amesteca bine cu uleiul si condimentul. Se lasa la macerat atata timp cat e nevoie pana se ard carbunii de gratar.
Intre timp se incinge gratarul si cand carbunii sunt pregatiti se pun aripioarele la prajit. Se intorc de vreo doua ori pe ambele parti.
Se pot servi acompaniate de paine prajita tot pe gratar.
Aaa, si neaparat cu mujdei de usturoi.
Pofta buna.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii