Friptura Franceza

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 ml supa ceapa (fara cozile verzi)
10-12 felii cotlet porc (se poate folosi si piept de pui sau curcan)
sare
piper alb

Mod de preparare

Carnea taiata felii se sareaza, pipereaza si se aseaza intr-un vas termorezistent (sau intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor) strans una langa cealalta. Deasupra turnam supa de ceapa acoperim cu un capac sau folie de aluminiu si dam totul la cuptor pentru circa 40 minute.

Se serveste cu pireu de cartofi sau cu orez.

Pentru doamnele care nu au preau mult timp la indemana am sa le scriu varianta mai scurta de preparare al acestei fripturi.

Varianta scurta :
10-12 felii carne cotlet, piept de pui, piept curcan
piper alb
1 plic de supa de ceapa
300 gr frisca pentru gatit

Carnea o asezam in vas, de aceasta data nu se sareaza deoarece supa la plic este destul de sarata, se condimenteaza doar cu piper alb. Supa din plic se amesteca cu 300 ml frisca si se toarna deasupra carnii. Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 40 minute.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura Franceza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  30.09.2009 17:35:40

chiar ca imi e dor de o portie si mie ... nu am mai facut de ceva timp ,ar fi cazul sa pun mana la lucru :))

madallina
•  29.08.2009 20:56:28

extra!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura Franceza