Se taie muschiul (dupa preferinte) , se taie cartofii cubulete, ceapa se taie felii, morcovul rondele, se toaca usturoiul, se taie lamaia in feliute subtiri. Se unge tava cu o lingura de unt, se aseaza muschiul de vita in tava, dupa care se pun cartofii in tava, se presara pe deasupra ceapa, morcov, usturoi, sare si delicat (dupa gust) , iar ultima se presara lamaia. Se pune o cana-2 de apa si se lasa la cuptor. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii