Friptura de Vita cu Cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de vita
  • 2 kg cartofi
  • o lingura de unt
  • lamaie
  • o ceapa
  • morcov
  • usturoi (optional)
  • oregano
  • sare
  • delicat
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie muschiul (dupa preferinte) , se taie cartofii cubulete, ceapa se taie felii, morcovul rondele, se toaca usturoiul, se taie lamaia in feliute subtiri. Se unge tava cu o lingura de unt, se aseaza muschiul de vita in tava, dupa care se pun cartofii in tava, se presara pe deasupra ceapa, morcov, usturoi, sare si delicat (dupa gust) , iar ultima se presara lamaia. Se pune o cana-2 de apa si se lasa la cuptor. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa