Curatam cartofii, ceapa si taiem rondele. Gutuia o taiem felii subtiri de max. 1 cm. Ordinea in tava: punem mai intai cartofii, urmati de ceapa, pulpele de pui, gutuile. Codimentam dupa gust. Adaugam o cana de apa , acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor pentru 40 de minute. Luam folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pentru a da culoare pulpelor. Nu uitam sa punem acum pulpele la suprafata!
Se serveste cu muraturi sau o salata acrisoara!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii