Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele, bucatile formate se bat usor pe fiecare parte. Pe o farfurie intinsa se pun feliile de carne una peste alta sarate si piperate. Separat se zdrobeste usturoiul ca pentru mujdei, se adauga mustar (dulce, iute, aromat ... de care va place) putina sare si piper si se omogenizeaza totul.
Fiecare bucata de carne se unge pe fiecare parte cu aceasta compozitie si se aseaza feliile pe alt platou una peste alta dupa care se inveleste totul in celofan sau folie de aluminiu (trebuie sa fie bine etansate) si se dau la rece pentru minim 4 ore (max. 12h).
Intr-o tigaie de teflon se pun 2 lingurite de ulei si se prajeste fiecare snitel cite 3 minute pe fiecare parte (oricum trebuie sa fie bine patrunsa carnea ).
Eu cind prajesc snitelele le intorc mereu ca sa nu se arada ... presupun ca-mi trebuie mai mult de 6 minute ... ideea este insa sa nu le ardem si la sfarsit sa obtinem si un aspect placut al carnii (auriu) :)
Ca si garnitura recomand fasole verde preparata cu rosii si usturoi sau mix de legume calite in unt.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii