Friptura de Porc la Cuptor (coppa di Maiale)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 gr carne coppa
legume:
un dovlecel
2 rosii
jumatate ceapa
varza de bruxelles (cateva bucati)
cartofi 4-5
un morcov mare
lamaie (2-3 feliute)
sare
ulei de masline
condimente (eu am pus doar delikat si un pic de origano), ar fi mers rozmarin dar pt cine vrea, noua nu prea ne place
suc de rosii un pahar
o cescuta vin rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Spalam bine legumele, carnea. Taiem legumele rondele; carnea o proportionam in felii, dar nu de tot(doar pe jumate) . Adaugam ceapa prin carne si nu numai.

Adaugam in tava restul legumelor, condimentam, dar inainte ungem un pic carnea cu lamaie.

Punem uleiul de masline si foarte, putina apa, eu am pus si un pic de vin rosu cam o cescuta.

Punem folia de aluminiu, dam la cuptor care a fost in prealabil deja incins, lasam la foc mare la inceput si mai incet pe la sfarsitul copturii.

Cand credem ca legumele sunt aproape gata, scoatem folia si adaugam sucul de rosii.

Mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Porc la Cuptor (coppa di Maiale)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  15.01.2009 17:01:13

mersi,poti incerca hu e deloc greu

kalogitonas
•  19.12.2008 17:17:51

bravo e super

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Porc la Cuptor (coppa di Maiale)