Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala.
Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas.
Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu.
Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii