Friptura de miel la tava

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

3 kg carne de miel
200 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se asaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si rumenita, se scoate din cuptor si se tempereaza la rece (se tine pe masa acoperita). Apoi se portionaaza si se mentine la cald in sosul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de miel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Comentarii

qinto2002
•  26.06.2008 23:59:46

Nu cred ca ulei si grasimile de la miel merg impreuna foarte bine
Si de mentionat se acopera pierdut cu staniol pentru aprox 30(cu alte cuvinte o lasi sa se odihneasca)
astept daca se poate si stii sa ne explici de ce se acopera carnea
nu te supara
multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de miel la tava