Friptura de miel la tava

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

3 kg carne de miel
200 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se asaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si rumenita, se scoate din cuptor si se tempereaza la rece (se tine pe masa acoperita). Apoi se portionaaza si se mentine la cald in sosul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de miel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

qinto2002
•  26.06.2008 23:59:46

Nu cred ca ulei si grasimile de la miel merg impreuna foarte bine
Si de mentionat se acopera pierdut cu staniol pentru aprox 30(cu alte cuvinte o lasi sa se odihneasca)
astept daca se poate si stii sa ne explici de ce se acopera carnea
nu te supara
multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de miel la tava