Friptura de Miel (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 kg pulpa de miel
200 gr slanina afumata
1 pahar cu vin alb
usturoi
1/2 lamiie
cimbru
sare
piper boabe
1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru.

Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri.

In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.

Se da tava la cuptor la foc iute. Dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Miel (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Miel (II)