Friptura de Miel (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg pulpa de miel
  • 200 gr slanina afumata
  • 1 pahar cu vin alb
  • usturoi
  • 1/2 lamiie
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru.

Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri.

In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.

Se da tava la cuptor la foc iute. Dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc