Friptura de Miel (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 kg pulpa de miel
200 gr slanina afumata
1 pahar cu vin alb
usturoi
1/2 lamiie
cimbru
sare
piper boabe
1 ceasca de ulei

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h:30min
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru.

Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri.

In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.

Se da tava la cuptor la foc iute. Dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Miel (II)" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Miel (II)