Friptura de Miel cu Salata

Complexitate
redusa
Friptura de Miel cu Salata

Ingrediente

  • - una bucata pulpa de miel
  • - morcovi (optional)
  • - patrunjel
  • - usturoi
  • - sare
  • - piper
  • - boia
  • - ulei
  • - un pahar de vin rosu;
  • Pentru Salata:
  • salata verde
  • sare
  • zahar
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de miel o condimentam, presaram patrunjel taiat peste ea, usturoiul taiat marunt, ungem cu ulei, in tava punem apa si bucatile de morcov si bagam la cuptor.
In tava se mai adauga din cand in cand apa iar spre final se pune peste friptura un pahar de vin rosu.

Salata o preparam in felul urmaror: spalam bine salata frunza cu frunza, o rupem in trei sau doua bucatele, punem zahar (aprox. 3-4 linguri), se poate pune si miere, sare, otet, ulei si apa, amestecam si in timp ce amestecam strangem salata bine in mana ca si cum am stoarce salata.

Cam atat, este super gustos, nu am scris foarte mult pentru ca am mancat o portie mare si acum sunt destul de gaftuita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)