Cureti curcanul si-l speli, il ungi cu ulei si-l umpli cu sferturi de mar. Cureti apoi ceapa, morcovii si telina, le tai felii subtiri si le asezi intr-o tava mai adanca unsa bine cu ulei. Pui curcanul pe patul de legume, presari cu sare si piper, torni uleiul ramasa in tava, adaugi 1/2 pahar apa si-l dai la cuptor, la foc moderat pentru aproximativ 2 si 1/2 ore.
Stropesti curcanul din cand in cand ca sa nu se usuce si sa se rumeneasca frumos.
Dupa ce s-a rumenit curcanul, il stropesti cu rom, scoti merele, il lasi sa se raceasca putin, apoi il portionezi si il aranjezi pe platou impreuna cu garnitura de varza calita.
Garnitura:
Cureti varza, o tai fasii si o calesti impreuna cu untura si piperul in cuptor sau pe plita. Din cand in cand adaugi cate putina apa si amesteci. Este gata dupa 40 de minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii