Friptura de curcan cu branza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

450 g file de piept de curcan
3 linguri ulei
sare
piper
4-5 morcovi
200 g branza de vaci
50 g cascaval ras
un ou
3 linguri pesmet
75 g zahar
3 linguri unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se raceasca. Se curata morcovii, lasandu-se cativa centimetri de verdeata. Se spala, se fierb in apa cu sare citeva minute. Branza de vaci se amesteca cu cascavalul, oul si pesmetul. Se sareaza si se pipereaza. Fileurile se ung cu acest amestec. Zaharul si untul se incalzesc amestecand pana ce zaharul se topeste. Morcovii se tavalesc prin acest caramel.
Se serveste friptura taiata felii cu morcovii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de curcan cu branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de curcan cu branza