Friptura de carne de porc

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

750 gr carne de porc pulpa sau muschi
2-3 linguri unt
piper
5-6 catei usturoi
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pina ce va fi bine fripta si rumenita.

Se serveste cu garnitura si salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de carne de porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  25.02.2010 00:07:58

clar mi-e foame

pmk
•  13.09.2009 20:25:50

Friptura asta o gatesc si eu,sotul meu adora friptura simpla cu garnitura de cartofi gatiti in orice fel

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de carne de porc