Friptura cu capac de smantana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Ingrediente :
1 kg carne porc(pulpa,ceafa, cotlet)
500 ml smantana
sare, piper
margarina pentru uns tava

Mod de preparare


Cum procedam :

Carnea o taiem felii de cca.1 cm grosime.Se sareaza ,pipereaza . Tava se unge in strat mai gros cu rama (unt),si feliile de carne se aseaza una langa alta strans. Deasupra se pune 500 ml smantana in asa fel incat sa acopere bine bucatile de carne (smantana trebuie sa fie pusa in strat gros de cel putin 1 cm). Tava astfel pregatita se da la cuptor ,unde se va tine pana cand carnea se inmoaie. Deasupra stratului de smantana se presara un pic de sare. Se serveste fierbinte cu garnitura de cartofi, legume sotate sau cu rizibizi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura cu capac de smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 17:24:30

Arata f.bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu capac de smantana