Ungeti o tava pentru cuptor cu putin ulei. Condimentati pe toate partile bucatile de carne cu sare, piper dupa ce au fost unse in prealabil cu ulei si intepati carnatii cu dintii unei furculite sau crestati-i in cateva locuri.
Puneti-le in tava, intercalate cu bucati mai mari de ceapa. Presarati cu rozmarin si stropiti cu vin si ulei. Acoperiti tava cu o folie de aluminiu si lasati la rece cel putin 30 min.
Dati la cuptorul foarte bine incins, la foc tare, aproximativ 15 min. Reduceti apoi focul la potrivit, indepartati folia si lasati inca 15-20 min sau pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. Stropiti din cand in cand cu sosul din tava sau cu putin vin. Serviti calda langa garnitura si salata sau muratura preferata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii