Ungeti o tava pentru cuptor cu putin ulei. Condimentati pe toate partile bucatile de carne cu sare, piper dupa ce au fost unse in prealabil cu ulei si intepati carnatii cu dintii unei furculite sau crestati-i in cateva locuri.
Puneti-le in tava, intercalate cu bucati mai mari de ceapa. Presarati cu rozmarin si stropiti cu vin si ulei. Acoperiti tava cu o folie de aluminiu si lasati la rece cel putin 30 min.
Dati la cuptorul foarte bine incins, la foc tare, aproximativ 15 min. Reduceti apoi focul la potrivit, indepartati folia si lasati inca 15-20 min sau pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. Stropiti din cand in cand cu sosul din tava sau cu putin vin. Serviti calda langa garnitura si salata sau muratura preferata.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru ca inca suntem in post va propun sa facem un ghiveci de legume, hranitor si delicios. Daca nu tineti post, puteti sa...
Ghiveci de legumeNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii