Intr-un castron preparam amestecul pentru carne astfel: se pune iaurtul, ketchup-ul, mustarul, praf de usturoi, delikat doua linguri cu ulei de masline si apoi verdeata proaspata tocata. Se amesteca bine si intr-o punga cu clips punem copanele si acest amestec peste ele. Se inchide punga si se pune intr-un vas la frigider cateva ore.
Acest amestec fragezeste foarte bine carnea si ii da o aroma deosebita datorita verdeturilor proaspete.
Se scoate carnea se aseaza intr-o tava se pune putina apa sau supa de pui cca 150-200 ml se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru doua ore.
In ultimele minute de coacere se da folia la o parte si se mai lasa atat cat sa prinda culoare aurie copanele.
Se serveste cu piure de cartofi in cazul meu sau legume la aburi sau sote dupa preferintele fiecaruia.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii