Frigarui pe gratar cu ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg carne frageda
300 g ciuperci
100 g slanina afumata
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cite 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sint fripte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui pe gratar cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui pe gratar cu ciuperci