Ingrediente
● 1 kg carne frageda |
● 300 g ciuperci |
● 100 g slanina afumata |
● sare |
● piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cite 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sint fripte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Frigarui pe gratar cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Frigarui pe gratar cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 20 %
369.99 lei
295.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Rata pe varza acra
Tort cu mousse de vanilie si piure de zmeura
Ciorba de pui cu smantana
Tort cu ciocolata
Mix de fasole batuta
Papanasi moldovenesti
Hummus cu sfecla rosie si castraveti
Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla
Tort cu mere
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Coaste de porc glazurate
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Fasole cu ciolan afumat
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Prajitura cu foi cu miere, crema caramel si pasta de macese
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: panacris
-
Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Fasole fandosita cu muraturi pane
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Prajitura cu dovleac si branza
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany