Taiem fileurile de pui cuburi. La fel procedam si cu legumele. Condimentam puiul, il amestecam si cu putin ulei de masline si il lasam la frigider cca 40 minute.
Pe betisoare din bambus speciale pentru frigarui alternam puiul cu legumele dupa preferintele fiecaruia.
Se coc pe gratar de teflon sau pe jar.
Se poate servi cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi!
Daca coacem pe jar inainte de a pune carnea si legumele pe bete pe acestea din urma le udam cu apa pentru a nu se arde.
Eu am copt in cuptor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii