Frigarui de muschi de vaca

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

750 g muschi
100 g costita
ulei
piper
sare
cimbru
usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata muschiul, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm) se pune pe o farfurie, se presara cu piper, cimbru si usturoi si se inmoaie usor in ulei. Se infig bucatile in frigarui punind intre ele felioare de costita afumata. Se pun pe gratar si cand se intorc se ung cu o pana muiata in untura. La urma se pune sare si se servesc in frigarui, garnisite cu patrunjel si diferite soteuri de legume, cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui de muschi de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui de muschi de vaca