File de porc marinat in bere neagra

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

6 bucati de file de porc
2 sticle de bere neagra
2 linguri de mustar de dijon
2 1/2 lingurita de hrean
3 fire de cimbru proaspat
3 cepe, maruntite
2 linguri de ulei de masline
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h:50min
Puneti bucatile de carne intr-o punga de plastic cu inchidere etansa. Puneti berea neagra, mustarul, hreanul, piperul si cimbrul intr-un vas. Amestecati bine si turnati sosul obtinut in punga, peste bucatile de carne. Adaugati cepele si inchideti punga, inlaturand cat mai mult din aer. Agitati putin punga pentru a va asigura ca bucatile de carne sunt acoperite bine de marinata. Puneti la frigider pentru 4 ore.
Scoateti bucatile de carne din punga si uscati-le cu un prosop de hartie. Scurgeti marinata intr-o cratita si inlaturati cepele. Lasati marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, pana cand sosul acopera partea de spate a unei linguri.
Ungeti carnea cu ulei de masline si aruncati-o pe gratar si prajiti-o pana cand capata o culoare cafenie, intorcand-o din cand in cand si ungeti-le des cu marinata care a fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta File de porc marinat in bere neagra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  03.02.2009 10:16:35

Ce bunatate de file de porc !Iti lingi degetele !
Multumesc de reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei File de porc marinat in bere neagra