Puneti bucatile de carne intr-o punga de plastic cu inchidere etansa. Puneti berea neagra, mustarul, hreanul, piperul si cimbrul intr-un vas. Amestecati bine si turnati sosul obtinut in punga, peste bucatile de carne. Adaugati cepele si inchideti punga, inlaturand cat mai mult din aer. Agitati putin punga pentru a va asigura ca bucatile de carne sunt acoperite bine de marinata. Puneti la frigider pentru 4 ore.
Scoateti bucatile de carne din punga si uscati-le cu un prosop de hartie. Scurgeti marinata intr-o cratita si inlaturati cepele. Lasati marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, pana cand sosul acopera partea de spate a unei linguri.
Ungeti carnea cu ulei de masline si aruncati-o pe gratar si prajiti-o pana cand capata o culoare cafenie, intorcand-o din cand in cand si ungeti-le des cu marinata care a fiert.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii