File de porc marinat in bere neagra

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

6 bucati de file de porc
2 sticle de bere neagra
2 linguri de mustar de dijon
2 1/2 lingurita de hrean
3 fire de cimbru proaspat
3 cepe, maruntite
2 linguri de ulei de masline
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h:50min
Puneti bucatile de carne intr-o punga de plastic cu inchidere etansa. Puneti berea neagra, mustarul, hreanul, piperul si cimbrul intr-un vas. Amestecati bine si turnati sosul obtinut in punga, peste bucatile de carne. Adaugati cepele si inchideti punga, inlaturand cat mai mult din aer. Agitati putin punga pentru a va asigura ca bucatile de carne sunt acoperite bine de marinata. Puneti la frigider pentru 4 ore.
Scoateti bucatile de carne din punga si uscati-le cu un prosop de hartie. Scurgeti marinata intr-o cratita si inlaturati cepele. Lasati marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, pana cand sosul acopera partea de spate a unei linguri.
Ungeti carnea cu ulei de masline si aruncati-o pe gratar si prajiti-o pana cand capata o culoare cafenie, intorcand-o din cand in cand si ungeti-le des cu marinata care a fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara File de porc marinat in bere neagra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  03.02.2009 10:16:35

Ce bunatate de file de porc !Iti lingi degetele !
Multumesc de reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei File de porc marinat in bere neagra