Ficat de porc spaniol

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

600 g ficat de porc
3 rosii
80 g unt
o ceapa mare
patrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata ,se spala si se imparte in 6 portii egale ficatul de porc,care se frig pr gratarul incins.
Separat se prajesc in untul fierbinte rondele de ceapa,felli de rosii(fara pielite)si patrunjel tocat.
Se serveste ficatul,condimenentat dupa gust cu legumele drept garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficat de porc spaniol" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficat de porc spaniol