Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Postat pe: 27-08-2012
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Indepartati pielea
Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.

Indepartati oasele
Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.

Indepartati muschiul
Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.

Taiati in felii
Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui