Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Complexitate
redusa
Cum se Dezoseaza si se Taie in Felii, Pieptul de Pui

Ingrediente

    Mod de preparare

    Indepartati pielea
    Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
    Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
    Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.

    Indepartati oasele
    Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.

    Indepartati muschiul
    Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.

    Taiati in felii
    Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    Salata Caprese - simpla si delicioasa

    O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

    Salata Caprese - simpla si delicioasa
    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

    Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

    Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
    Cele mai apreciate rețete
    Dulceata de agrise
    3
    Parteneri
    Milkshake cu zmeura si banana
    Bucataras.RO

    Milkshake cu zmeura si banana

    Astazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...

    Milkshake cu zmeura si banana
    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Culinar.RO

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

    Deserturi racoritoare de vara

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
    Gustos.RO

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

    Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

    Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute