Indepartati pielea
Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator.
Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea.
Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus.
Indepartati oasele
Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati.
Indepartati muschiul
Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri.
Taiati in felii
Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii