Cotlete cu Smanatana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cotlete
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 2 cepe
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele se sareaza, se pipereaza, se bat si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa, sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot si in uleiul ramas se pune ceapa taiata marunt, sa se inmoaie. Se adauga apoi faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 minute.

Dupa aceea se pune smantana si se fierbe inca putin, 5-10 minute si, apoi se adauga cotletele, incorporandu-le la sos.

Le-am servit cu salata de sfecla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate