Cotletele se sareaza, se pipereaza, se bat si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa, sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot si in uleiul ramas se pune ceapa taiata marunt, sa se inmoaie. Se adauga apoi faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 minute.
Dupa aceea se pune smantana si se fierbe inca putin, 5-10 minute si, apoi se adauga cotletele, incorporandu-le la sos.
Le-am servit cu salata de sfecla.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii