Costite Porc Cu Miere Si Tuica

Complexitate
redusa
Costite Porc Cu Miere Si Tuica

Ingrediente

  • 1 kg costite porc
  • 4 catei usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 2 lingurite miere albine
  • 50 ml palinca (tuica)
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 100 ml ulei ptr prajit

Mod de preparare

Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei la incins si prajim costitele condimentate pe ambele parti.

Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 lingurite miere de albine, 50 ml palinca. Amestecam bine pana mierea se dizolva in palinca apoi turnam totul peste carne, in acelasi timp punem si cei 150 ml vin peste. Adaugam si usturoiul taiat felii si apoi turnam apa cat sa acopere bine carnea.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert pana scade zeama si ajunge pe untura. Daca carnea nu e fiarta se mai poate adauga apa. Se mai potriveste gustul cu sare daca e nevoie.

Se serveste cu pireu de cartofi alaturi mergand la fel de bine o salata de rosii sau muraturi.

Pofta Buna! ! !


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
Bucataras.RO

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

O cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola