Cartofii ii curatam si ii dam intr-un clocot in apa cu putin delikat.
Intr-un vas punem ciolanul, cartofii pe langa el ... ii stropim cu putin ulei de masline, punem putin piperdeasupra, acoperim vasul cu folie si dam la cuptor pentru aproximativ o ora.
Cand e aproape gata scoatem folia mai stropim cu putin ulei de masline si lasam iar la cuptor sa se rumeneasca frumos. Se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi cu smantana.
POFTA BUNA!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii