Ciolan Afumat cu Cartofi la Cuptor

Postat pe: 22-10-2008
(2)

Ingrediente

6 cartofi medii
un ciolan afumat
ulei de masline
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Cartofii ii curatam si ii dam intr-un clocot in apa cu putin delikat.
Intr-un vas punem ciolanul, cartofii pe langa el ... ii stropim cu putin ulei de masline, punem putin piperdeasupra, acoperim vasul cu folie si dam la cuptor pentru aproximativ o ora.

Cand e aproape gata scoatem folia mai stropim cu putin ulei de masline si lasam iar la cuptor sa se rumeneasca frumos. Se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi cu smantana.

POFTA BUNA!


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciolan Afumat cu Cartofi la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

zoli63
•  01.05.2011 14:48:33

Cartofii facuti la cuptor intradevar se mananca cu ciolan , carne etc , dar daca folosim cartoful copt , atunci nu cred ca mai e nevoie de paine , mamaliga , eventual putem adauga la acest fel de mancare , niste muraturi , pentru ca,carnea poate fi grasa . Stiu din experienta proprie si din anii lucrati in Germania , ca de exemplu ei daca mananca un fel de mancare cu cartofi ,atunci in mod automat nu mai servesc paine , mamaliga etc.

mereucutine
•  18.03.2009 22:58:35

As manca acuma!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan Afumat cu Cartofi la Cuptor