Carne de Porc in Crusta de Cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

500 g carne de porc pentru snitel
4-5 cartofi potriviti
2 oua
piper
sare
delikat
50 g faina
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Carnea se taie feli subtiri ca pentru snitel si se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza. Se lasa carnea la frigider, cateva minute pana ce preparam compozitia pentru crusta.

Cartofii se rad, se scurd bine in mana si se amesteca cu faina si ouale. Dupa ce am obtinut o compozitie legata bine, se ia fiecare bucata de carne si se acopera cu aceasta compozitie (se va insista putin).

Intr-o cratita se pune ulei, iar cand acesta se incinge, se pun bucatile de carne si se prajesc aproximativ 15 minute la foc potrivit.

Se serveste cu garnitura la alegere.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Porc in Crusta de Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

d_dana_a
•  12.03.2011 21:28:39

Multumesc...Annelle2

annelle2
•  06.03.2011 15:17:00

...mmm...delicios...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Porc in Crusta de Cartofi