Ingrediente
● carnati proaspeti, de buna calitate |
● felii de usturoi, dupa gust |
● salvie proaspata / uscata, dupa gust |
● rozmarin, dupa gust |
Mod de preparare
Rulati cat mai strans firele de carnati proaspeti sub forma de cerc.
Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati.
Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust.
Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare.
Scoateti pe un platou.
Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata.
O reteta tare simpla, dar deosebit de delicioasa, care confera oricarui tip de carnati un gust aparte.
Carnatii mei au fost mai grosi, dar tot i-am “tras in tepe“ si i-am impanat bine.
Pregatiti-i macar o data si veti vedea ca o sa ramaneti fani ai acestor carnati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati Fripti in Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati.
Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust.
Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare.
Scoateti pe un platou.
Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata.
O reteta tare simpla, dar deosebit de delicioasa, care confera oricarui tip de carnati un gust aparte.
Carnatii mei au fost mai grosi, dar tot i-am “tras in tepe“ si i-am impanat bine.
Pregatiti-i macar o data si veti vedea ca o sa ramaneti fani ai acestor carnati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati Fripti in Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Mancare de praz cu limba si masline
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Taci si-nghite
Placinte cu branza sarata
Tarta aperitiv cu rosii, feta si rucola
Mancare de conopida
Cele mai noi discutii de pe forum
-
slabit, slabit si iar slabit
Cure de slabire / Autor: ramonici
-
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Usor de gatit / Autor: panacris
-
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Retete preferate / Autor: panacris
-
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Mancare de praz cu limba si masline
Usor de gatit / Autor: madi_marin