Carnati de porc proaspeti,prajiti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Carnati de porc proaspeti,prajiti

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -1-1,5 kg carnati de porc,proaspeti
  • -1-2 linguri untura(40-50 g)

Mod de preparare

Pentru a fi bine patrunsi,iar frigerea sa se faca complet,se pun carnatii intr-o craticioara si se toarna peste ei apa rece.
Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min.
Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos.
Sunt gata in aproximativ 15 min.
Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava.
Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Reţetă de preparare a papanaşilor
5
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor