Aripioare de Pui cu Sos Dulce-Acrisor

Postat pe: 12-11-2008
(3)

Ingrediente

24 aripioare de pui
1/2 cana faina
1 cana ketchup
1/2 cana miere
2 linguri otet
1 catel de usturoi
ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
1. Pentru a prepara sosul dulce-acrisor se amesteca ketchup-ul cu mierea, otetul si unturoiul pisat.

2. Aripioarele se condimenteaza si se dau prin faina.

3. Se prajesc in uleiul incins, se scot si se pun pe un servetel pentru a-si lasa grasimea.

4. Se introduc aripioarele in sosul preparat cand sunt inca fierbinti si se servesc.
Daca va place sosul mai picant ii puteti adauga ardei usturat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aripioare de Pui cu Sos Dulce-Acrisor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

edimihai2008
•  28.12.2011 18:13:54

un sos bun iese si daca freci usturoi granulat cu smantana.iese super

adina_83
•  06.11.2009 23:02:05

In reteta initiala este trecut si usturoiul,dar adevarul este ca nu am pus niciodata.Poate ai dreptate!

lernoc_38
•  10.10.2009 19:33:00

poti face un sos mai bun din unt cu ketchup si usturoi granulat
daca vrei picant pui ketchup picant
se topeste untul se amesteca cu ketchup ,usturoi,si sare
daca pui usturoi normal acesta se inverzeste deaceea se pune granulat
incearca

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aripioare de Pui cu Sos Dulce-Acrisor