Aripioare de Pui cu Sos Dulce-Acrisor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 24 aripioare de pui
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana ketchup
  • 1/2 cana miere
  • 2 linguri otet
  • 1 catel de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Pentru a prepara sosul dulce-acrisor se amesteca ketchup-ul cu mierea, otetul si unturoiul pisat.

2. Aripioarele se condimenteaza si se dau prin faina.

3. Se prajesc in uleiul incins, se scot si se pun pe un servetel pentru a-si lasa grasimea.

4. Se introduc aripioarele in sosul preparat cand sunt inca fierbinti si se servesc.
Daca va place sosul mai picant ii puteti adauga ardei usturat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici