1. Pentru a prepara sosul dulce-acrisor se amesteca ketchup-ul cu mierea, otetul si unturoiul pisat.
2. Aripioarele se condimenteaza si se dau prin faina.
3. Se prajesc in uleiul incins, se scot si se pun pe un servetel pentru a-si lasa grasimea.
4. Se introduc aripioarele in sosul preparat cand sunt inca fierbinti si se servesc.
Daca va place sosul mai picant ii puteti adauga ardei usturat.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii