`Adidasi` de porc la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 unghii de porc
2 buc ceapa de marime mijlocie
5 catei de usturoi
o legatura de patrunjel verde
maghiran(majoranna)
1 tub de crema gulyas(gulas)
2 linguri mari de untura ptr prajit
250 ml vin alb(demisec)
1 l supa de pui sau vita (cand nu am supa o prepar din cubuletele de la Knorr)
si apa la nevoie

Mod de preparare

Unghiile se spala si se curata. Se tau in doua.

Se vor unge unghiile din abundenta cu crema de gulyas si se lasa la rece 1 ora

Dupa ce am lasat la rece unghiile(macar 1 ora) le prajim in untura si adaugam ceapa taiata cubulete.

Se adauga patrunjelul tocat.usturoiul feliat, sare,si piper, dupa gust, supa, vinul,maghiranul(un praf de sare mai mare), si apa cat sa fie acoperite unghiile si se dau la cuptor

Dupa 2 ore le scoatem din cuptor
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi natur .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara `Adidasi` de porc la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  29.01.2012 10:38:47

eu sunt inebunita dupa carne dar reteta asta nu imi place!

Leila
•  28.02.2009 15:44:26

si bun nu numai interesant :lol:

djprometeu
•  08.02.2009 19:49:30

interesant

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei `Adidasi` de porc la cuptor