Fierbi taieteii in apa cu sare, ii scurgi si-i lasi sa se raceasca.
Freci bine cu mixerul branza, galbenusurile, untul topit(rece), zaharul vanilat si coaja de portocale.
Pui stafidele pe care le-ai tinut 1/2 ora in rom si smantana.
Batii albusurile spuma, adaugi zaharul si continui sa bati pana se intaresc din nou. Dupa ce ai incorporat si albusurile pui taieteii fierti, amestecand usor.
Imparti aluatul in doua si faci doua foi de marimea tavii. Pui prima foaie in tava, o presari cu un strat fin de gris si pui umplutura.
Pui a doua foaie peste umplutura si pui prajitura in cuptorul incalzit. Coci cca 45 minute, pana se rumeneste putin.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii