Vafe din Miez de Nuca si Soia

Postat pe: 20-07-2011
(0)

Ingrediente

4 cani de apa
doua pliculete de vanilie
cateva curmale fara samburi (in functie de cat de dulci dorim vafele
eu am pus vreo 11, au fost moderat de dulci)
1 cana miez de nuca
1/2 cana pulpa de soia (ramas dupa procesarea laptelui de soia in aparatul special)
3/4 ceasca faina integrala de grau
3/4 ceasca faina de porumb sau mei
o mana de germeni de fasole mung (fpoate lipsi acest ingredient)
1 lingurita sare

Mod de preparare

**Pentru cei care nu folosesc laptele de soia preparat cu aparatul, pot inmuia boabe de soia timp de 8-12 ore, care apoi se bun in blender cu putina apa si se macina pana rezulta o pasta fina. Se poate pregati mai multa pasta de soia, se pune la congelator portionata pentru o singura utilizare) -2 cani fulgi de ovaz

Se amesteca toate ingredientele in blender. Se toarna din compozitie in gratarul pentru vafe si se cocoace pana nu mai ies aburi. Se pot pastra la congelator si se reincalzesc in cuptor sau in aparatul de prajit paine.
Sunt foarte gustoase si satioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vafe din Miez de Nuca si Soia" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vafe din Miez de Nuca si Soia