Turta dulce Printesa

Portii
1
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Turta dulce Printesa

Ingrediente

  • 100 g margarina/unt moale
  • 2 oua + 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 15 g condiment pentru turta dulce
  • 200 g miere
  • 500 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • Mai ai nevoie de:
  • 100 g mascarpone
  • 1 lg zahar pudra
  • crema de ciocolata
  • decoratiuni

Mod de preparare

Turta dulce imi aminteste mereu de copilarie. De acum a primit straie noi datorita micutei mele.
Intr-un bol batem cu mixerul la viteza mica ouale impreuna cu zaharul si mierea, pana cand obtinem un aspect spumos.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt , margarina si condimentul pentru turta dulce, framantand usor. Trebuie sa obtii un aluat omogen care nu se lipeste de mana.
Din acest aluat formam bilute de dimensiunea unei nuci si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute.

Intre timp bati branza cu zaharul pudra si dai la rece.

Dupa ce scot turta din cuptor o lasi sa se racoreasca si o tai in doua.
Ungi jumatatea de la baza cu crema de ciocolata si apoi un strat de mascarpone, asezi cealalta jumatate unsa cu ciocolata si presari decoratiunile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate