Turta dulce imi aminteste mereu de copilarie. De acum a primit straie noi datorita micutei mele.
Intr-un bol batem cu mixerul la viteza mica ouale impreuna cu zaharul si mierea, pana cand obtinem un aspect spumos.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt , margarina si condimentul pentru turta dulce, framantand usor. Trebuie sa obtii un aluat omogen care nu se lipeste de mana.
Din acest aluat formam bilute de dimensiunea unei nuci si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute.
Intre timp bati branza cu zaharul pudra si dai la rece.
Dupa ce scot turta din cuptor o lasi sa se racoreasca si o tai in doua.
Ungi jumatatea de la baza cu crema de ciocolata si apoi un strat de mascarpone, asezi cealalta jumatate unsa cu ciocolata si presari decoratiunile.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii