Turta dulce imi aminteste mereu de copilarie. De acum a primit straie noi datorita micutei mele.
Intr-un bol batem cu mixerul la viteza mica ouale impreuna cu zaharul si mierea, pana cand obtinem un aspect spumos.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt , margarina si condimentul pentru turta dulce, framantand usor. Trebuie sa obtii un aluat omogen care nu se lipeste de mana.
Din acest aluat formam bilute de dimensiunea unei nuci si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute.
Intre timp bati branza cu zaharul pudra si dai la rece.
Dupa ce scot turta din cuptor o lasi sa se racoreasca si o tai in doua.
Ungi jumatatea de la baza cu crema de ciocolata si apoi un strat de mascarpone, asezi cealalta jumatate unsa cu ciocolata si presari decoratiunile.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDesi suntem in perioada postului Pastelui,unii dintre noi printre care ma numar si eu,nu reusim neaparat sa respectam acest...
Cotlet de porc cu fenicul si orez ThaiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii