Se bat foarte bine cu mixerul ouale cu zaharul. Se adauga faina, putin cate putin. Se adauga coaja rasa de lamaie si la sfarsit untul topit si racit.
Eu am mai pus si 1 plic de zahar vanilat. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata de faina. Tava rotunda de 24-maxim 26 cm diametru. Deasupra aluatului puneti migdalele taiate si semintele de pin. Coaceti in cuptorul cald, la o temperatura de circa 180 ° circa 30-40 minuti.
Faceti proba cu scobitoare, trebuie sa fie uscata. Cand este rece, se pudreaza deasupra cu zahar pudra
Torta mantovana, tort mantovan - dulce italian din regiunea Lombardia si Toscana, specific din zona Prato si Mantova. Un dulce asemanator cu checul, simplu de facut, pufos, gustos si aromat. Se poate servi la micul dejun, langa un ceai, cafea sau lapte sau simplu. Reteta este luata de pe net.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii