Torta Di Mele

Postat pe: 28-08-2009
(1)

Ingrediente

Pasta frolla:
3 oua
500g faina
150 g unt
100 g zahar
coaja rasa de la o lamaie
putina vanilina
Umplutura:
5 mere
100 g zahar
scortisoara
zeama de la jumatate de lamaie
Decor: zahar praf

Mod de preparare

Pt a prepare pasta frolla amestecam zaharul cu faina si in mijloc punem ouale, untul taiat bucatele, vanilina, coaja rasa de la o lamaie si putina sare. Se face un aluat si se lasa la odihnit.

Separat luam merele le curatam si le taiem bucatele adaugam zaharul zeama de la jumatate de lamaie, dar nu foarte multa si scortisoara.

Luam o tava rotunda o ungem cu unt si o tapetam cu faina apoi apoi aluatul il impartim in doua parti acoperim tava cu pasta frolla altand si marginile, apoi punem umplutura de mere. Facem o alta foaie de pasta frolla din cealalta parte de aluat si acoperim umplutura, acoperind bine marginile in modul in care sa nu iasa sucul de la mere.

Se baga in cuptor la 180 de grade si se tine pana devine aurie. . . se pudreaza cu zahar pudra si se serveste rece

Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Torta Di Mele" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

oana86
•  11.02.2010 01:08:54

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/torta_di_mele-5641/

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Torta Di Mele