Pt a prepare pasta frolla amestecam zaharul cu faina si in mijloc punem ouale, untul taiat bucatele, vanilina, coaja rasa de la o lamaie si putina sare. Se face un aluat si se lasa la odihnit.
Separat luam merele le curatam si le taiem bucatele adaugam zaharul zeama de la jumatate de lamaie, dar nu foarte multa si scortisoara.
Luam o tava rotunda o ungem cu unt si o tapetam cu faina apoi apoi aluatul il impartim in doua parti acoperim tava cu pasta frolla altand si marginile, apoi punem umplutura de mere. Facem o alta foaie de pasta frolla din cealalta parte de aluat si acoperim umplutura, acoperind bine marginile in modul in care sa nu iasa sucul de la mere.
Se baga in cuptor la 180 de grade si se tine pana devine aurie. . . se pudreaza cu zahar pudra si se serveste rece
Pofta buna! ! !
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postSunt delicioase, si se topesc imediat:))
Copanele de pui cu ciuperci umpluteReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii