Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga miezul de nuca, se trage de pe foc si imediat se adauga si ouale batute. Se amesteca continuu pana se incorporeaza bine ouale si obtinem un caramel omogen. Se adauga biscuitii maruntiti, se amesteca bine cu o lingura, apoi se intinde in forma nivelend cu dosul lingurii.
Se da la blender ananasul cu compotul pana obtinem iun piure fluid, de consistenta unei smantani. Se incorporeaza si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toarna peste blatul din forma si se lasa 15 minute la rece.
Intre timp mixam frisca cu zaharul pudra vanilat pana se intareste. Se da la blender branza dulce cu smantana, apoi se incorporeaza in frisca si se adauga in gelatina hidratata in 100 ml apa rece si topita la bain marie. Se toarna peste piureul de ananas si deasupra se presara nuca de cocos deshidratata si se decoreaza cu bomboane Raffaello. Se da la rece 2 ore, apoi se portioneaza.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorFritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din...
Frittata cu ciuperci si crenvustiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii